torstai 5. joulukuuta 2013

Viides päivä - kissakapina ja kehonkoostumustuska

Ensimmäinen kalenteritoive :D
 Olisihan se pitänyt tietää, että kissa tekee juuri toisinpäin kuin olettaisi. Juuri eilen ystävä kysyi onko Mimmillä tapana pötköttää joulukuusessa ja minä vastasin kieltävästi. "Kyllä se sinne välillä kiipeää, mutta hyppää heti pois." Tais kissa kuulla tämän, koska tästä päivästä iso osa on mennyt ihan kuusessa. Koristeetkin alkaa jo olla uusiks ryhmiteltyjä... Täytyy vaan jatkaa hätistelyä - ihankuin kissa kuuntelis mun mielipiteitä.

Kuusessa on jo kulkureittejäkin.

"Jos lakkaisit kuvaamasta -_- "
Tänään mulla oli vihdoin se kehonkoostumusmittaus, jonne olin maanantaina jo melkein juoksemassa. Jännitti tulokset hirmusesti, mutta... Ihan hirmuinen pettymys. Mä olen saanu kilon lisää rasvaa O.o En vaan millään tajua minne se rasva on mennyt??? Rasvaprosentti oli noussut lähes kahdella eikä lihasmassaa ollut tullut mainittavia määriä. Mä en ala!!! Mä tahdon lihaaaaa itteeni!!!

Toisaalta nuo Tanita-mittaukset ei taida olla ihan kaikista luotettavimpia. Mutta silti... Kellonaika oli sama kuin viimeksi ja aamupala oli ollut sama ennen kahden tunnin syömis- ja juomistaukoa, joten en voi syyttää edes erilaisia olosuhteita.

Siinä ne on vierekkäin -_-
En mä silti nyt ala rasvoista stressaamaan. Ajattelin tuossa kokeilla loppuvuoden painonnostospurttia tuolla keittiön puolella ja päätin syödä ihan vapaasti mitä ja miten vaan, kunhan syön. Tuskin pääsen tavotteeseeni tän vuoden puolella, siihen on kuitenkin 2,5 kiloa vielä matkaa, mutta yritän saada sen verran kiloja kasaan kuin voin.

Niinkuin kehonkoostumuksen ottanut PT:kin sanoi, ei tällä painoindeksillä saa tuijotella rasvaprosenttia. Mä ihmettelen sitä sitten kun on se kauan hinguttu 50 kiloa tullut täyteen :) Ensin massaa ja sitten hienosäätöä siihen. Sitten uskallan ottaa aerobista treeniäkin kuvioon mukaan, kun en pelkää painon putoamista niin kovasti.

Joten huomenaamulla meillä on aamupalana jokaiselle iso lautasellinen riisipuuroa. Ja ehkä mä sen rahkapirtelön juon vielä siihen päälle :D

Pätee laihduttamisen lisäksi toisinkinpäin ;)
Minäkin tahdon!!! Saa nähdä onko salilla ruuhkaa huomenna vai ei :) Jumpat oli ainakin aika täyteen buukattuja...1 kommentti:

Kommentteja? Ajatuksia? Ruusuja tai risuja? Anna tulla :D