perjantai 20. joulukuuta 2013

20. Vähän hankalampi päivä...

Iltapala.

Tänään mua riivas hirmuinen päänsärky ja vähäsen huono olokin. Aamulla heräsin, lähetin lapset kouluun, odotin että tulevat koulusta - ja painelin päiväunille. Olisinkin varmaan nukkunut ties miten pitkään, mutta oli taas soiteltava kissan perään... Ja nyt taisi natsata! Meille on varattu pikkuinen Odessa kaukaa kaukaa landelta ^_^ Nyt mun pitäisi pähkiä itselleni kyyditys viikon sisään katsomaan pikkasta - meille Odessa vois muuttaa vasta tammikuun puolessa välissä kun on vielä niin pieni :)
Ootteko nähneet söpömpää? :D

Päänsärky ja huono olo kuitenkin riivas aina vaan, mutta jouluostoksille oli lähdettävä... Vaikka mä oon intoillu siitä etten käy jouluostoksilla, niin tulipa tarve kuitenkin... Mun apukokkini kun tarvitsee kokkihatun, niin se oli pakko hakea, koska työvaatekaupat lähti tän päivän jälkeen joululomalle. Samalla kävin ostamassa esikoiselle jouluksi siistin paidan, paketointikamat ale-Tiimarista ja ruokakaupasta loput lahjatarvikkeet. Ah mikä fiilis roudata yhdeksän kilon kauppakassi ruuhkabussilla kotiin - toisessa kädessä jättimäinen mutta kevyt muovisäkki. Riitti mulle, enkä edes käynyt missään suuressa ostoshelvetissä ^_^

Kun pääsin voipuneena kotiin ja ajattelin syödä piristykseksi jotain hyvää, tuli esikoinen mulle ilmottamaan että keittiön lattialla on ärsyttävä lätäkkö ku sukatkin kastui - minähän ryntäämään keittiöön ja huutamaan pyyhkeitä... Lattiaa kuivatessani kirosin melkolailla, saatoin vähän tirauttaakin. Siinä tyhjensin sitten roskakaappia että pääsin tutkimaan letkut, yritin vetää tiskaria kolostaan pois mutta se ei hievahtanutkaan, kurkin taskulampun kanssa tiskarin alle... Ei selvinnyt mistä se vesi oli tullut! Testasin tiskaria, mutta mistään ei tirahtanut tippaakaan vettä...

Putkia, koloja, roskapusseja... Onneksi oli Mimmi apuna ja piristämässä.
Vesishowssa meni sitten sen verran myöhään että jäi suurin osa lahjatehtailusta hoitamatta. Yhden pikareseptin testasin ja täytyy sanoa että onnistui tooosi hyvin :P Siitäkään en vielä sen enempää kerro ;) Sitten en jaksanutkaan enää muuta kuin latoa vihdoin pientä hyvää lautaselle ja rojahtaa sohvalle katsomaan Nightmare Before Christmasia.

Ja taas nukkumaan menon aika. Voi että mä toivon että tämä päänsärky helpottaisi huomiseksi... Voiko hieronnasta tulla näin kova hedari näin jälkijunassa??? Onko mussa niin paljon kuonaa jotka läks hieronnassa liikkeelle? Vai voiko tää olla kefiirin alkuoireita? Eeeeenn jaksa miettiä, painun nyt pehkuihin. Hyvää yötä!
Kokeilu näyttää ihan tasan kissanruoalle, mutta maistuu paaaljon paremmalle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja? Ajatuksia? Ruusuja tai risuja? Anna tulla :D