maanantai 16. joulukuuta 2013

14. & 15. myöhässä koska...


Kalenterikuvaan pääsi itseoikeutetusti juhlien hurmuri, mahtava Maki ^_^
 ... oli pikkujoulut! Ja se vie tietenkin kaiken ajan, ensin valmistautumisella ja itse juhlimisella ja sitten... Lepotarpeen kasvettua äärettömäksi - koko päivän pötkötyksellä... Ihanat pikkujoulut olivat kuitenkin yhden päivän päänsäryn arvoiset :D (Ei, en mä silti biletystä aio ottaa tavaksi - vain jos on hyvä syy siihen ;) )

Kuvapläjäys siis aiheesta pikkujoulut. Eilisen lepäämisestä ei ole kuvia. Voisin tietysti nytkin ottaa kuvan peittomytystä, se ei paljoa eroaisi siitä että minä nyhväisin peiton alle hautautuneena :P

Koska mulla ei kovin usein ole ohjelmassa oikeita bileitä, valmistauduin niihin tietenkin vähän pidemmän kaavan mukaan. Jo viikolla piti laittaa kynnet - testasin ensimmäistä kertaa keväällä ostamaani geelilakkapakkausta. Hyvin tuntuu kestävän - lakat ovat kstäneet nyt täysin ongelmitta torstaista asti. On muuten ensimmäinen kerta kun mulla ylipäänsä on geelilakkaus. Tykkään :)
Olisin tietysti voinut rasvata rutikuivat kynsinauhat ennen loppukuvan ottamista, mutta onhan nuokin jo paremmat kuin mitä hommaa aloittaessa oli :)
Alkutilanne vanhoine lakkoineen, geelilakkauksella ja geelilakka hilelisällä :)

Mutta eihän pelkkä kynsilakka riitä, juhlakuntoon tarvitsee jotain muutakin...
Juhlatukka, iiiiso kasa meikkejä ja kynsikamat.
Minä minä minäää!!! Harmi kun kuvissa ei näy kirkkaanpunainen luomiväri.
"Herkkua on siinä monenlaista..." Niin olikin, sain mahan melko nopeasti ahdettua täpötäyteen... Ja ihan liian kauan on siitä kun olen syönyt juuuuuustoja :P

Nammm :P Pipareiden joukosta löytyi myös mahtavan Makin mallisia herkkuja :D
Ihan kuin avaruusikkuna. Vaaleanpunaisesta en edes tiedä mitä tulee mieleen - se vaan on niin nätti :)
Isäntäväen seinillä oli emännän veljen maalaamia tauluja. Itse en oikeasta taiteesta "tiedä" mitään (en kyllä ole varma pitääkö taiteesta mitään tietääkään, itselleni se on fiilisjuttu :) ), mutta tiedän kyllä mistä pidän! Näistä töistä tykkäsin tosi paljon. Netistä löytyy lisää - kannattaa käydä kurkkaamassa osoitteessa www.ilarihautamaki.com.

Oli ihan hirmu mukavaa nähdä hyviä ystäviä ja tutustua uusiin ihmisiin - uudet ihmiset tahtoo olla harvinaista herkkua :D Siihen kun ymppää vielä mahtavat ruoat ja sopivan viinin, niin voiko enempää yhdelle illalle edes toivoa? Kiitos vielä pikkujoulujen järjestäjille kutsusta ja ihanasta illasta <3

Paljoa muuta ei mun viikonloppuuni stten mahtunutkaan. Perjantaina, kuten joka vuosi viimeisenä päivänä, kiikutin hädissäni joulukortit postilaatikkoon. Hätä oli tavallaan ihan turha, koska meidän ärrältä oli joulumerkit loppuneet ja jouduin ostamaan tavismerkkejä - kortit siis olisivat ehtineet perille vähemmälläkin hätäilyllä. Mutta sainpa toivotukset matkaan kuitenkin :)
Taas minäminäminää - ja joulukortit :)
Ei musta kuitenkaan liikaa kuvia ole. Eihän? XD
Tässä siis myöhäinen viikonloppupäivitys. Tänään tulossa vielä tämän päivän pätkä :)


4 kommenttia:

Kommentteja? Ajatuksia? Ruusuja tai risuja? Anna tulla :D