torstai 19. joulukuuta 2013

17. & 18. Mietintää läheisistä ja lihasten murjontaa

Sain tädiltäni enkelin <3
Kävin tiistaina tätini kanssa kahvilla. Melkein yllätin itsenikin kysyessäni olisiko hänellä aikaa tavata - tätinikin oli positiivisesti yllättynyt. Oli mahdottoman mukava nähdä pitkästä aikaa ja jutella kuulumisia, istuskella kaksin ja ihan rauhassa :) Emme olleet nähneet pitkään aikaan vaikka asumme vierekkäisissä kaupungeissa... Jotenkin ihan hassua. Niin lähellä ja mukamas niin kaukana.

Miksi sitten yhteydenpito läheisiin on joskus niin vaikeaa? En usko olevani ainoa, joka ei saa aikaiseksi soittaa tai viestittää, saati sopia tapaamisia. Päätinkin uuden vuoden lupaukseni liittyvän tähän asiaan - mun sukulaiseni ovat kuitenkin ihania ja meidän välit on hyvät, joten ei ole mitään syytä olla pitämättä yhteyttä. Paitsi oma laiskuus ja aikaansaamattomuus. Niin hyvin kuin tiedostan esimerkiksi sen, että parisuhde vaatii vaivannäköä ja hoitamista, ja tiedän etten voi olla kadota ystävieni elämästä ilman että se vaikuttaisi väleihimme - miksi sitten oletan että muut läheiset ja sukulaiset pysyvät läheisinä ilman evän liikauttamista???

Mulla on paljon mulle tärkeitä ihmisiä, mutta näiden ajatusten myötä aloin miettimään että tietääkö ne ihmiset sitä? Oonko mä koskaan sanonut asiaa ääneen? Ja koska mä en soittele enkä viestittele, niin eivät kai mun tärkeät ajattele olevansa vähemmän tärkeitä? Iski siis pieni morkkis tästä... Mutta onneksi asioille voi aina tehdä jotain, eikä tätä morkkista tarvitse tuntea uudestaan :)


Tänään kävin hierojalla. Kerran aiemmin olen käynyt hartiahieronnassa, ja kosmetologikoulussa hierontoja annettiin ja saatiin puolin ja toisin (oi niitä aikoja...) kun harjoiteltiin "normaalia" tai kuumakivihierontaa. Nyt kuitenkin varasin itselleni mojovan 90 minuutin ajan Suomen Urheiluhierojaopistolta. Hinnat siellä sopivat juuri ja juuri mun pieneen budjettiini, ja jumissa olevat lihakset oli pakko saada hoidettua jotenkin. Ja olinkin ihan oikeassa jumituksistani... Oikeassa reidessä ongelmia aiheutti lihaksen kiinnityskohta, ja yllätys oli että itse reisilihas olikin vasemmassa jalassa enemmän jumissa. Olisiko sitten aiheutunut oikean jalan ongelmista se... Samoin yläselkä ja hartiat olivat aikamoisessa kunnossa, ja niihin keskityttiinkin hieronnassa suurin osa ajasta. Onneksi, koska selkämuhkuroiden hierominen ei tehnyt ihan niin kipeää kuin reisien möyhentäminen.

Uusi aika on varattu tammikuuksi, saa nähdä helpottaako jumit yhden kerran jälkeen. Selässä ainakin tuntuu että jotain on sille tehty ja oikea lonkka tuntui kevyemmältä jo hieronnasta lähtiessä.

Se huimaus hieronnan jälkeen on ihmeellistä... Pää on sekaisempi kuin karusellissä pyörimisen jälkeen. Tuntuu että veri ainakin on lähtenyt kunnolla kiertämään :)

Nyt nukkumaan, valvoin jo ihan liian myöhään. Huomenna lähden sauvakävelylle, jos vaikka saisin vetristettyä hartioita vielä lisää :D

Mun famuni tekee joka joulu ikkunaansa tonttumaailman - eikö ole ihana :D

1 kommentti:

Kommentteja? Ajatuksia? Ruusuja tai risuja? Anna tulla :D