tiistai 3. joulukuuta 2013

Kolmannen päivän korttitohina :)



Tänään siis luvassa korttiaskartelut. Kuvana saatte vain kasan tarvikkeita, sillä enhän mä voi valmiista korteista laittaa kuvaa koska muuten niistä puuttuu yllärimomentti :)

Tänä vuonna puuttuu teema kokonaan, on vaan kaksia ihan erinäköisiä ja -oloisia kortteja. Ta näin mä olen ajatellut, päätonttu täällä saattaa muuttaa mun suunnitelmiani vielä :D



Viime vuonna tein vaaleanpuna-violetteja ja sini-violetteja kortteja, joihin askartelin Cernit-massasta sydämiä. Kaulin massasta levyn jonka kuvioin pitsiseksi kaulimalla pitsikangasta levyn päälle. Sitten leikkasin sydämet pienellä piparimuotilla, tein yläreunaan reiän pillillä ja kovetin sydämet uunissa. Valmiisiin sydämiin laitoin sifonkinauhan ja pienenpienen tiu'un. Kiinnitin sydämen kortin yläreunaan roikkumaan ja tadaa - kortti kuusenkoristeella oli valmis!

Pari vuotta sitten tein kortit Nightmare Before Christmas-teemalla, ja Sormusten Herrojen ollessa vielä uutukaisia elokuvia kirjoitin joulutoivotukset korttiin haltiakielellä. Korteissa on ollut myös spiraalikuusia kimalleliimasta ja tonttuja lakeista ja parrasta vain nenä välistä pilkistäen. Ideoita on niin tuhottomasti että valinnanvaikeus vaivaa lähes joka vuosi, vaikka aluksi tuntuu ettei keksi mitään kivaa.

Skellingtonin Jaska leffasta Nightmare Before Christmas

Olisi pitänyt joka vuosi säästää itselleen yksi tehty kortti. Tai ottaa valokuva... Nuo ylläolevat kuvat olivat ainoat mitä koneelta löysin.

Mutta muiden lähettämät kortit mä säästän aina. Ehkä mä joskus kehitän niistä jonkun valtavan joulukoristehässäkän! Hmm, jouluaiheinen tilanjakaja... Tai kollaasitaulu... Mitä muuta vanhoista korteista voisi keksiä?

Todiste! Monen vuoden kortit :)
Meillä tykätyimpiä kortteja on varmastikin eläinaiheiset joulukortit. Sen takaa eläinfanit tässä huushollissa. Itse tykkään myös itsetehdyistä - vasemman kuvan etualalla oleva goottikortti on ihan huikea, kaverini tiesi hyvin minkämoinen tyyppi kortin tulee saamaan :D Millaisista korteista sä tykkäät?

Nyt taidan hörpätä kupposen kahvia ja syödä ihanan Nutmix-patukan. Jaksaa sitten väkertää kortteja :)

Muistakaahan muuten illalla tsekata tv2:lta Blogistania - tänään on vuorossa Lihastohtori Juha Hulmi!

2 kommenttia:

  1. Sun kortit on kyllä ihan parhaita! Niitä oottaa jännityksellä, koska ne on niin erilaisia!!! :) t. Sakke

    VastaaPoista

Kommentteja? Ajatuksia? Ruusuja tai risuja? Anna tulla :D