keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Lyhyesti: Sata syytä olla onnellinen ja Rimpulasta Facebookissa :)Tartuin taas uuteen haasteeseen johon törmäsin Meanwhile in Longfield-blogissa. Sata syytä olla onnellinen. 100 asiaa sadassa päivässä joista juuri minä olen onnellinen. Kuulostaa helpolta, mutta saa nähdä miten osaan valita joka päivästä sen yhden jutun - nyt kun ajattelen asiaa niin joka päivässä on niin hurjan paljon hyviä juttuja. Tai sitten kiukkupäivät - löytyykö niistä se aurinkoinen puoli?  Tarttukaa tekin haasteeseen kiinni, jos ei asioita halua kirjoittaa julki, niin miten olisi purkki johon kerää joka päivä yhden onnenlapun? Ajatella miten mukava purkin lappuja olisi selata vähän huonompana päivänä :D

Nämä sata syytä päivittelen helppoussyistä Rimpulan uudelle Facebook-sivulle! :D Jeps, uskaltauduin laajentaamaan blogijuttuani sinnekin. Ja onhan sieltä helpompi seurata päivityksiä jos muutenkin käyttää facebookkia enemmän kuin selailee blogeja - itsekin löydän sieltä päivitykset ja tapahtumauutiset helpoimmin ja nopeimmin :)

Käykääpä tykkäämässä Rimpulan facesta, jos niillä sivuilla oleskelette :) Onnellisuus alkaa siellä vielä tänään (vaikka oonhan mä onnellinen tuosta uudesta facesivusta jo ihan sellaisenaankin) :)


4 kommenttia:

  1. Oooh! OMat face sivut! Mäki (meki, Nooran kaa?) haluan! :D
    Ja mä tartun tuohon haasteeseen! 100 asiaa 100 päivää!

    -Johanna

    VastaaPoista
  2. Jeee!! Ihanaa ihanaa, lisää onnellisia juttuja. :D

    VastaaPoista

Kommentteja? Ajatuksia? Ruusuja tai risuja? Anna tulla :D